Juhani Tuomi maalaa huonosti hienoja maalauksia

Tervetuloa perjantaina 13.9.2013 klo 18-20 ”Juhani Tuomi maalaa huonosti hienoja maalauksia” -näyttelyn avajaisiin Galleria Mältinrantaan (Kuninkaankatu 2, Tampere). Näyttely on avoinna 14.9.-1.10.2013 (ma-to 12-18, pe-su 12-16).

Kuva

Seinällä yksi näyttelyn pääteoksista, Kujalla (130 cm x 150 cm, öljyväri kankaalle, 2013.)

Suuressa näyttelytilassa on esillä 20-30 maalaustani, kokonaisuus joka on suurin ja merkittävin näyttelyni tähän mennessä.  Maalaamiseni on siirtynyt askeleen verran suurempaan; Fyysisen kokonsa, maalarin kädenliikeen laajuuden, taiteellisen sisällön ja tason suhteen.  Julkaisen nettisivujen galleriassa muutaman maalauksen kuvan maistiasiksi.  Lisää tietoa näyttelystä syyskuun alussa.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s