Näyttelyitä tulossa 2018 ja 2019

Minun on ilo ilmoittaa että olen sopinut tulevista näyttelyisä seuraavaa:  Vuonna 2018 pidän kaksi yksityisnäyttelyä, ja ensi vuodelle 2019 on varmistunut tähän mennessä yksi yksityisnäyttely.

Pitkäaikainen haaveeni pitää yksityisnäyttely ARTag Gallery:ssa Helsingissä toteutuu lokakuussa (päivämäärät tästä tarkenuvat myöhemmin tänä vuonna).

Heti tämän jälkeen minulla on suuri ilo ja kunnia esitellä laajasti maalaamistani Seinäjoella ensimmäistä kertaa urani aikana.  Yksityisnäyttelyni Seinäjoen Taidehallin Uusi studiossa on esillä 24.11.2018 – 05.01.2019.

Kesäkuussa minulla onkin sitten kotikenttäetu, kun yksityisnäyttelyni Taidekeskus Mältinrannan Studiossa on esillä 29.06.-16.07.2019.

Kiitän nöyrimmin kaikkia yhteistyötahoja ja niitä jotka ovat mahdollistaneet näiden näyttelyiden toteutumisen.  Lisäksi olen kiitollinen Taikelle sen myöntämästä kohdeapurahasta, joka mahdollistaa vuoden 2018 näyttelyiden toteutumista.

Tiedotan lisää näyttelyistä, kun ne käyvät ajankohtaisemmksi.  Nyt suosittelen että Sinä tutustuisit nettisivujeni Galleria osioon, johon tulen päivittämään kuvia uusista teoksista tämän kevään aikana.  Mikäli kiinnostut jostakin teoksestani tai mahdollisesta yhteistyöstä kanssani, niin älä epäröi ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse juhani.tuomi@gmail.com tai puhelimitse 040-5639 544.

Aurinkoista kevättä tovotellen:

-Juhani

 

 

 

 

 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s